Omwille van de huidige toestand rond het Coronavirus zijn wij volledig gesloten t.e.m. ....

Wij hopen ten stelligste dat iedereen de huidige crisis serieus neemt en zoveel mogelijk contacten probeert te beperken. Alleen zo kan het oude leven sneller terug hervatten en vallen er niet onnodig slachtoffers. Met een gezamenlijke verantwoordelijkheid staan we sterker :-).

Wij hopen uit het diepste van ons hart dat wij onze activiteiten snel terug kunnen hervatten om de financiƫle schade te beperken en zo snel mogelijk iedereen terug in de watten kunnen te leggen; iets wat we dagelijks met hart en ziel doen. Ons noodplan is van kracht en we zullen er alles aan doen om na de crisis met een glimlach terug voor jullie klaar te staan. Wees altijd vrij om ons een handje te helpen door een cadeaubon aan te kopen of leuke 'Wellness @ home producten'. Al is het maar een kleine bijdrage (ook onze klanten hebben het uiteraard niet gemakkelijk), alle beetjes helpen om deze periode te overbruggen. Ondanks de steun van de overheid zal het alsnog tandenknarsen zijn. Als we elke maand onze vaste kosten (grote kosten - open of niet) kunnen blijven betalen zijn we al meer dan gelukkig!

Zorg goed voor jezelf & zorg goed voor anderen. Probeer onnodige contacten te vermijden om zo de curve plat te houden. Zowel jongeren als ouderen ontsnappen niet aan de gevolgen van dit razend virus.

Warme groetjes,

Aron en Tom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign: AVM Sensum