- Reserveren voor de privé sauna is mogelijk vanaf 3/07/2020!

- Massages zijn voorlopig nog niet mogelijk. Datum volgt later.

- In het bezit van een waardebon, voucher of annulatiebon? Meer info hieronder!

 
Niet alleen onze klanten en onze job hebben we gemist maar natuurlijk ook de centjes. Tijdens de sluiting hebben we amper stilgezeten en heel wat onderhoud, verbeterwerkjes en reorganisatie gedaan (binnen het financieel mogelijke). We gaan het niet onder relaxstoelen of saunabanken stoppen, we hebben de centen meer dan nodig om komende maanden het hoofd boven water te houden. Zoals eerder aangegeven waren de steunpremies niet voldoende om onze maandelijkse vaste kosten te dekken. Weinig kleine ondernemers zijn natuurlijk opgewassen tegen zulke lange sluiting. Het blijft voor vele ondernemers de vraag of de wonden vlot zullen helen komende maanden. Hoe kan u ons helpen? Door heerlijk te komen relaxen in onze wellness! Meer vragen we niet <3.... U kan zoals gewoonlijk onberispelijke netheid verwachten in alle luxe, comfort en veiligheid. 
 
Zal er iets veranderen bij Carpe Diem vanaf de heropening? 
 
Kort antwoord: weinig! We hebben de wettelijke protocollen doorgenomen en die zijn niet veel anders dan onze werkwijze bij pré-Corona tijden. Onze focus op hygiëne zowel voor als achter de schermen is al jaren onze troef en topprioriteit.
 
- Alles wordt zoals gewoonlijk 1,5u grondig gekuist en ontsmet. Ook onze whirlpools worden zoals gewoonlijk na het bezoek gereinigd met whirlpoolcleaner + chloorshock. Na de reiniging loopt het water weg, worden de leidingen gespoeld en kuisen wij manueel heel de whirlpool uit met extra desinfecterend product. Tot slot wordt de whirlpool terug gevuld met proper warm kraantjeswater.
 
Een mondmasker is niet verplicht voor ons noch de bezoekers als de afstand van 1,5m gerespecteerd kan worden. In ons concept is deze afstand perfect haalbaar, zowel bij ontvangst als de rondleiding. Gelieve dus wat aan je afstand te denken bij zowel het ontvangst als de rondleiding en dan kan alles veilig verlopen.
 
Handen ontsmetten (alcoholgel) bij aankomst is echter wel verplicht. Zoals u weet mag u bij aanvang van uw bezoek zelf uw geurtjes van het scrubzout, de whirlpool en de sauna kiezen. Dit wensen we zo te houden. Na het grondig ontsmetten (alcoholgel) van je handen kan je gerust de geurtjes uitkiezen. Gebruik gerust op het einde van je bezoek, bij vertrek, wat bodylotion om je handen terug te voeden. Gelieve geen lotions te gebruiken tijdens het gebruik van de faciliteiten :-).

Wij vragen u ook zoveel mogelijk met de kaart/app te betalen. Dit is voor u als voor ons veilig in meerdere opzichten. Cash betalen wordt dus enorm afgeraden. Na het gebruik van de BanContact kan u uw handen ontsmetten met de voorziene alcoholgel. U kan ook contactloos betalen met onze terminal of via de BanContact/Payconic-app.

Wanneer de massages terug zullen starten is nog even onduidelijk. We gaan ons komende weken focussen op de heropstart van de sauna's en nadien komen de massages daar stelselmatig terug bij. 

- Het gebruik van cadeaubonnen, vouchers en annulatiebonnen zal per dag beperkt worden. Onze zaak heeft dringend "cash-flow" nodig in de heropstart en de maanden die erop volgen. Het zijn moeilijke maanden geweest en de komende maanden zullen financieel nog steeds spannend blijven. We verwachten uiteraard een toevloed aan reservaties met cadeaubonnnen, vouchers en annulatiebonnen. We begrijpen dat iedereen deze als eerste en zo snel mogelijk wil gebruiken maar alleen met een beperking van het aantal waardebonnen, vouchers en annulatiebonnen per dag kunnen we een gezonde toekomst van Carpe Diem blijven garanderen.

Verlengde waardebonnen/vouchers/annulatiebonnen vervallen onherroepelijk op 1/09/2020. Graag willen we aandringen om niet te lang te wachten met het zoeken een beschikbare plaats. Al sinds eind juni dringen we hier via verschillende kanalen op aan. Wacht niet tot de laatste moment.

 
U ziet, uw bezoek zal er niet veel anders gaan uitzien. Gelukkig maar; onze slogan is "Leave the world behind". Hoe beter u de wereld bij Carpe Diem even kan achterlaten, hoe gelukkiger wij zijn. Met hier en daar een kleine veiligheidsmaatregel moet dat geen probleem zijn. 
 
 

Bent u in het bezit van een cadeaubon/voucher die tussen 16/03/20 en 3/07/20 verviel?

- Enkel cadeaubonnen of "Lucky-vouchers" die vervielen in de periode van 16 maart 2020 tem 2 juli 2020 werden tot eind augustus verlengd. 1/09/20 vervallen deze onherroepelijk.

- De verkregen "Annulatiebonnen" werden ook verlengd tot eind augustus. 1/09/20 vervallen deze onherroepelijk.

Bent u in het bezit van een cadeaubon/voucher/annulatiebon die nog maar BEPERKT geldig is?

Is je bon geldig t.e.m 30/08/2020 en heb je nog geen reservatie gemaakt? Dan heeft u helaas veel te lang gewacht :-(.

In de laatste week van juni hebben wij via verschillende kanalen meerdere keren opgeroepen om zo snel mogelijk een plaats naar wens vast te leggen. Tot 8 juli hebben alle houders van een cadeaubon/voucher die nog maar beperkt geldig is zelfs voorrang gekregen op alle andere cadeaubonnen. Op deze manier konden we perfect iedereen, met een beperkt geldige cadeaubon, nog een mooi plaatsje geven. Klik op onderstaande link om een eventuele regeling te treffen.

- Klik of tik HIER om ons een mailtje te sturen! -
- Vergeet zeker je bonnummer en verificatiecode niet mee door te sturen.

 
Bent u in het bezit van een cadeaubon die nog LANG geldig is? 
 
Is je bon geldig tot na 30/08/2020? Dan kan u online reserveren en in de laatste stap (de 'betaling') je bonnummer en verificatiecode ingeven. Indien de waarde van je arrangement groter is dan je bon kan je de rest meteen bijbetalen met Banonctact, Visa of Mastercard.

- Klik of tik HIER om te reserveren met je cadeaubon/waardebon! -

 

Wij willen u al op voorhand bedanken voor uw steun, begrip en geduld. Laten we hopen dat alles snel terug op zijn plooi valt...voor iedereen. En nu rest enkel nog: GENIETEN! :-)

Tot later!

Met vriendelijke groeten,

Aron en Tom
Zaakvoerders Carpe Diem Aarschot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign: AVM Sensum