- Reserveren voor de privé sauna is vanaf NU terug mogelijk!

- Massages zijn voorlopig nog niet mogelijk. Datum volgt later.

- In het bezit van een waardebon, voucher of annulatiebon? Meer info hieronder!

 
Niet alleen onze klanten en onze job hebben we gemist maar natuurlijk ook de centjes. Tijdens de sluiting hebben we amper stilgezeten en heel wat onderhoud, verbeterwerkjes en reorganisatie gedaan (binnen het financieel mogelijke). We gaan het niet onder relaxstoelen of saunabanken stoppen, we hebben de centen meer dan nodig om komende maanden het hoofd boven water te houden. Zoals eerder aangegeven waren de steunpremies niet voldoende om onze maandelijkse vaste kosten te dekken. Weinig kleine ondernemers zijn natuurlijk opgewassen tegen zulke lange sluiting. Het blijft voor vele ondernemers de vraag of de wonden vlot zullen helen komende maanden. Hoe kan u ons helpen? Door heerlijk te komen relaxen in onze wellness! Meer vragen we niet <3.... U kan zoals gewoonlijk onberispelijke netheid verwachten in alle luxe, comfort en veiligheid. 
 
Zal er iets veranderen bij Carpe Diem vanaf de heropening? 
 
Kort antwoord: weinig! We hebben de wettelijke protocollen doorgenomen en die zijn niet veel anders dan onze werkwijze bij pré-Corona tijden. Onze focus op hygiëne zowel voor als achter de schermen is al jaren onze troef en topprioriteit.
 
- Alles wordt zoals gewoonlijk 1,5u grondig gekuist en ontsmet. Ook onze whirlpools worden zoals gewoonlijk na het bezoek gereinigd met whirlpoolcleaner + chloorshock. Na de reiniging loopt het water weg, worden de leidingen gespoeld en kuisen wij manueel heel de whirlpool uit met extra desinfecterend product. Tot slot wordt de whirlpool terug gevuld met proper warm kraantjeswater.
 
Een mondmasker is niet verplicht voor ons noch de bezoekers als de afstand van 1,5m gerespecteerd kan worden. In ons concept is deze afstand perfect haalbaar, zowel bij ontvangst als de rondleiding. Gelieve dus wat aan je afstand te denken bij zowel het ontvangst als de rondleiding en dan kan alles veilig verlopen.
 
Handen ontsmetten (alcoholgel) bij aankomst is echter wel verplicht. Zoals u weet mag u bij aanvang van uw bezoek zelf uw geurtjes van het scrubzout, de whirlpool en de sauna kiezen. Dit wensen we zo te houden. Na het grondig ontsmetten (alcoholgel) van je handen kan je gerust aan alle geurtjes snuffelen. Gebruik gerust op het einde van je bezoek, bij vertrek, wat bodylotion om je handen terug te voeden. Gelieve geen lotions te gebruiken tijdens het gebruik van de faciliteiten :-).
 

Wij vragen u ook zoveel mogelijk met de kaart/app te betalen. Dit is voor u als voor ons veilig in meerdere opzichten. Cash betalen wordt dus enorm afgeraden. Na het gebruik van de BanContact kan u uw handen ontsmetten met de voorziene alcoholgel. U kan ook contactloos betalen met onze terminal of via de BanContact/Payconic-app.

Wanneer de massages terug zullen starten is nog even onduidelijk. We gaan ons komende weken focussen op de heropstart van de sauna's en nadien komen de massages daar stelselmatig terug bij. 

- Het gebruik van cadeaubonnen, vouchers en annulatiebonnen zal per dag beperkt worden. Onze zaak heeft dringend zuurstof ("cash-flow") nodig in de heropstart. Het zijn moeilijke maanden geweest en de komende maanden zullen nog steeds moeilijk blijven. We verwachten uiteraard een toevloed aan reservaties met cadeaubonnnen, vouchers en annulatiebonnen. We begrijpen dat iedereen deze als eerste en zo snel mogelijk wil gebruiken maar alleen met een beperking van het aantal waardebonnen, vouchers en annulatiebonnen per dag kunnen we de verdere toekomst van Carpe Diem blijven garanderen. Gelieve hiervoor begrip te hebben. In ieder geval moet geen enkele houder van een waardebon bang hebben zijn/haar bon te verliezen. Doch proberen we alsnog aan te dringen niet te lang te wachten met het zoeken een beschikbare plaats komende 2 maanden.

 
U ziet, uw bezoek zal er niet veel anders gaan uitzien. Gelukkig maar; onze slogan is "Leave the world behind". Hoe beter u de wereld bij Carpe Diem even kan achterlaten, hoe gelukkiger wij zijn. Met hier en daar een kleine veiligheidsmaatregel moet dat geen probleem zijn. 
 
 

Bent u in het bezit van een cadeaubon/voucher die tussen 16/03/20 en 3/07/20 verviel?

- Enkel cadeaubonnen of "Lucky-vouchers" die vervielen in de periode van 16 maart 2020 tem 2 juli 2020 worden tot eind augustus verlengd.

- De verkregen "Annulatiebonnen" worden ook verlengd tot eind augustus.

Contacteer ons zo snel mogelijk voor een afspraak, meer info in het punt hieronder.

Bent u in het bezit van een cadeaubon/voucher/annulatiebon die nog maar BEPERKT geldig is?

Is je bon MINDER dan 3 maanden geldig? Mogen wij u dan vriendelijk verzoeken zo snel mogelijk een reservatie aan te vragen?

Gelieve een mail te sturen met enkele data en richturen. Wij bekijken dan zo snel mogelijk de beschikbaarheid. Online reserveren met een cadeaubon is tijdelijk niet mogelijk.  

- Klik of tik HIER om ons een mailtje te sturen! -
- Vergeet zeker je bonnummer en verificatiecode niet mee door te sturen.
- Wil u ons steunen? Probeer dan langs te komen op weekdagen en/of middag/namiddag :-).

 
Bent u in het bezit van een cadeaubon die nog LANG geldig is? 
 
Is je bon nog MEER dan 3 maanden geldig? Mogen wij u dan vriendelijk vragen nog even te wachten met het maken van een reservatie met uw bon?
 
Momenteel zijn we enorm veel reservaties met (bijna) vervallen waardebonnen aan het verwerken. Gezien de limiet van het aantal bons per dag (om onze cash flow te blijven verzekeren) kan de keuze qua plaats beperkt zijn en/of de wachttijd oplopen om langs te komen met een waardebon.

- Wil u ons steunen? Laat je bon dan nog even aan de kant liggen en maak online
een reservatie zonder waardebon :-).

 

Wij willen u al op voorhand bedanken voor uw steun, begrip en geduld. Laten we hopen dat alles snel terug op zijn plooi valt...voor iedereen. En nu rest enkel nog: GENIETEN! :-)

Tot later!

Met vriendelijke groeten,

Aron en Tom
Zaakvoerders Carpe Diem Aarschot

 

 

.

Nood aan een deugddoende massage? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

In de linker navigatiebalk kan u zoeken naar de gewenste info.

Handig om te weten:

- Wij bieden géén duo-massages aan.

- De massages staan los van de privé sauna's en kunnen dus apart gereserveert worden.

- Indien je een massage én een bezoek aan de privé wenst te combineren dient deze plaats te vinden tijdens je gerserveerde uren van de privé sauna, niet ervoor of erna (4 handen zijn nodig om een sauna-unit klaar te zetten en te kuisen). Om deze reden raden wij dan ook aan om voor een massage van maximum 30 minuten te opteren. Let op: reserveer deze combinatie via mail of telefoon. Online een bezoek reserveren aan de privé sauna en nadien een massage hieraan proberen koppelen heeft meestal weinig succes omwille van een drukke en strakke planning. Ga eerst bij ons na of een combinatie mogelijk is op de naar jou gewenste dag / uur om teleurstellingen te vermijden.

- De massages zijn niet-erotisch!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign: AVM Sensum