Omwille van de huidige toestand rond het Coronavirus zijn wij volledig gesloten t.e.m. ....

Wij hopen ten stelligste dat iedereen de huidige crisis serieus neemt en zoveel mogelijk contacten probeert te beperken. Alleen zo kan het oude leven sneller terug hervatten en vallen er niet onnodig slachtoffers. Met een gezamenlijke verantwoordelijkheid staan we sterker :-).

Wij hopen uit het diepste van ons hart dat wij onze activiteiten snel terug kunnen hervatten om de financiële schade te beperken en zo snel mogelijk iedereen terug in de watten kunnen te leggen; iets wat we dagelijks met hart en ziel doen. Ons noodplan is van kracht en we zullen er alles aan doen om na de crisis met een glimlach terug voor jullie klaar te staan. Wees altijd vrij om ons een handje te helpen door een cadeaubon aan te kopen of leuke 'Wellness @ home producten'. Al is het maar een kleine bijdrage (ook onze klanten hebben het uiteraard niet gemakkelijk), alle beetjes helpen om deze periode te overbruggen. Ondanks de steun van de overheid zal het alsnog tandenknarsen zijn. Als we elke maand onze vaste kosten (grote kosten - open of niet) kunnen blijven betalen zijn we al meer dan gelukkig!

Zorg goed voor jezelf & zorg goed voor anderen. Probeer onnodige contacten te vermijden om zo de curve plat te houden. Zowel jongeren als ouderen ontsnappen niet aan de gevolgen van dit razend virus.

Warme groetjes,

Aron en Tom

 

.

Nood aan een deugddoende massage? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

In de linker navigatiebalk kan u zoeken naar de gewenste info.

Handig om te weten:

- Wij bieden géén duo-massages aan.

- De massages staan los van de privé sauna's en kunnen dus apart gereserveert worden.

- Indien je een massage én een bezoek aan de privé wenst te combineren dient deze plaats te vinden tijdens je gerserveerde uren van de privé sauna, niet ervoor of erna (4 handen zijn nodig om een sauna-unit klaar te zetten en te kuisen). Om deze reden raden wij dan ook aan om voor een massage van maximum 30 minuten te opteren. Let op: reserveer deze combinatie via mail of telefoon. Online een bezoek reserveren aan de privé sauna en nadien een massage hieraan proberen koppelen heeft meestal weinig succes omwille van een drukke en strakke planning. Ga eerst bij ons na of een combinatie mogelijk is op de naar jou gewenste dag / uur om teleurstellingen te vermijden.

- De massages zijn niet-erotisch!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign: AVM Sensum