UPDATE 13/05 - 16.00u

Omwille van de huidige toestand rond het Coronavirus zijn wij voorlopig gesloten t.e.m. 19 mei. Grondige navraag bij de bevoegde overheidsdiensten leert ons dat een heropening op 8 juni (10 juni in ons geval) eerder waarschijnlijk zal zijn. Wij staan in nauw contact met FOD Economie en de Coronalijn om veranderingen op de voet te volgen.

- Gelieve nog geen reservaties te maken tot we een officiële datum van opening hebben. Hou onze website, nieuwsbrief of Facebookpagina goed in het oog.

- Cadeaubonnen die vervallen zijn in de periode van 16 maart 2020 tem 19 mei 2020 worden tot eind augustus verlengd. Gelieve ons te contacteren om deze verlenging aan te vragen. Mail zeker je bonnummer door.

- De vervaldatum van de Lucky-vouchers worden uiteraard ook verlengd tot ten laatste eind augustus. Gelieve ons te contacteren om deze verlenging aan de vragen. Mail zeker je bonnummer door.

- De vervaldatum van de verkregen "Annulatiebonnen" wordt ook herbekeken. Mogelijk kan je deze ook laten verlengen tot eind augustus. Gelieve ons te contacteren om deze verlenging aan de vragen. Mail zeker je bonnummer door.

- Mogelijk zal het gebruik van het aantal cadeaubonnen, vouchers en annulatiebonnen beperkt worden per dag. Onze zaak heeft dringend zuurstof (cash-flow) nodig in de heropstart. Alle steunmaatregelen die ons op overleven gezet hebben vallen binnenkort weg. Gelieve hiervoor begrip te hebben.

- Uiteraard kan u ons, zoals gewoonlijk, vertrouwen op een onberispelijke hygiëne. Wij volgen zo goed mogelijk de protocollen op van de Federale Overheid. We zijn een lijst van deze specifieke protocollen nog aan het afwachten. Binnenkort meer info hierover. 1 ding blijft wel zeker: alles wordt nog steeds goed ontsmet, handen verplicht onstmetten bij aankomst en personen die zich ziek voelen (hoesten, niezen, snotteren, koorst,...) worden niet toegelaten tot onze sauna. Gelieve hiervoor begrip te hebben.

Wij hopen uit de grond van ons hart dat we jullie snel terug in de watten kunnen leggen. Dat we snel terug kunnen doen wat we graag doen. We hebben afgelopen weken werkelijk geen dag stil gezeten om zoveel mogelijk onderhoud, kleine klusjes en reorganisatie achter de schermen te kunnen verrichten. Er staan nog enkele veranderingen in de units zelf op het lijstje maar die zullen er komen als er terug meer buffer is. Dat komt gelijk met jullie steun. Hopelijk kunnen we jullie binnenkort dus massaal terug verwachten. Wij zijn er in ieder geval klaar voor :-)!

Warme groetjes,

Aron en Tom

 

.

Nood aan een deugddoende massage? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

In de linker navigatiebalk kan u zoeken naar de gewenste info.

Handig om te weten:

- Wij bieden géén duo-massages aan.

- De massages staan los van de privé sauna's en kunnen dus apart gereserveert worden.

- Indien je een massage én een bezoek aan de privé wenst te combineren dient deze plaats te vinden tijdens je gerserveerde uren van de privé sauna, niet ervoor of erna (4 handen zijn nodig om een sauna-unit klaar te zetten en te kuisen). Om deze reden raden wij dan ook aan om voor een massage van maximum 30 minuten te opteren. Let op: reserveer deze combinatie via mail of telefoon. Online een bezoek reserveren aan de privé sauna en nadien een massage hieraan proberen koppelen heeft meestal weinig succes omwille van een drukke en strakke planning. Ga eerst bij ons na of een combinatie mogelijk is op de naar jou gewenste dag / uur om teleurstellingen te vermijden.

- De massages zijn niet-erotisch!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign: AVM Sensum