Dit is een deugddoende massage met massageolie op de blote huid. Een ontspanningsmassage is zowel voor lichaam als geest gezond. Niet alleen versoepelen de spieren en gewrichten gedurende een massage, door de knedende en wrijvende handelingen creëert u ook een betere bloeddoorstroming. De ademhaling gaat dieper en de afvoer/drainage van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Kortom, een goede onstpanningsmassage leert lichaam en geest terug te ontspannen.

Een sportmassage is grotendeels te vergelijken met een onstpanningsmassage. Echter maakt de masseur gebruik van andere kneed-techieken die harder en intensiever overkomen in tegenstelling tot de onstpanningsmassage. Een sportmassage is dus ideaal voor het losmaken van vastzittende en pijnlijke spieren.

COMING SOON!

Vele weten dat warmte de spieren en het lichaam doet ontspannen. Bij een hotstone massage worden warme gepolijste natuurstenen gebruikt om en bij de 45°C. Deze warme stenen worden op het lichaam gelegd en drukken zachtjes op de spieren waardoor een diepe relaxatie bereikt kan worden. Wanneer men vervolgens deze stenen over het lichaam heen masseert dringt de warmte optimaal door tot diep in de spieren en het lichaam. Dit stimuleert zodanig de spieren en de organen waardoor afvalstoffen optimaler afgevoerd kunnen worden. De hostone massage is dus niet alleen een fijne en onspannende beleving maar brengt het hele lichaam terug in balans.

COMING SOON!

Een kruidenstempelmassage is een massage die wordt uitgevoerd dmv 'kruidenstempels'. Deze massagetechniek is afkomstig vanuit Thailand. Kruidenstempels zijn katoenen zakjes gevuld met tal van kruiden zoals oa tamarinde, kamfer, citroengras, kafferlimoen, geelwortel, gember, patchouli, pandan, acacia en/of eucaliptus. Deze kruiden hebben een reinigende, activerende en onspannende werking op het lichaam. Voor de massage worden deze 'stempels' warm en vochtig gemaakt. Vervolgens worden ze op de huid geplaatst op de belangrijkste drukpunten en er wordt lichtjes mee gemasseerd. Het samenspel tussen de warmte, kruiden en lichte druk zorgt voor een betere doorbloeding en het ontspannen van de spieren. De gebruikte kruiden hebben bovendien ook nog hun specifieke werking.

Binnenkort ook oorkaarsen en Japanse hoofd-, nek-, en schoudermassage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign: AVM Sensum