Dit is een deugddoende massage met massageolie op de blote huid. Een ontspanningsmassage is zowel voor lichaam als geest gezond. Niet alleen versoepelen de spieren en gewrichten gedurende een massage, door de knedende en wrijvende handelingen creëert u ook een betere bloeddoorstroming. De ademhaling gaat dieper en de afvoer/drainage van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Kortom, een goede onstpanningsmassage leert lichaam en geest terug te ontspannen.

Een sportmassage is grotendeels te vergelijken met een onstpanningsmassage. Echter maakt de masseur gebruik van andere kneed-techieken die harder en intensiever overkomen in tegenstelling tot de onstpanningsmassage. Een sportmassage is dus ideaal voor het losmaken van vastzittende en pijnlijke spieren.

Vele weten dat warmte de spieren en het lichaam doet ontspannen. Bij een hotstone massage worden warme gepolijste natuurstenen gebruikt om en bij de 45°C. Deze warme stenen worden op het lichaam gelegd en drukken zachtjes op de spieren waardoor een diepe relaxatie bereikt kan worden. Wanneer men vervolgens deze stenen over het lichaam heen masseert dringt de warmte optimaal door tot diep in de spieren en het lichaam. Dit stimuleert zodanig de spieren en de organen waardoor afvalstoffen optimaler afgevoerd kunnen worden. De hostone massage is dus niet alleen een fijne en onspannende beleving maar brengt het hele lichaam terug in balans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign: AVM Sensum