Alle cadeaubons met vervaldatum voor 1/09/2021 zijn helaas effectief vervallen.

We hebben onze uiterste best gedaan om afgelopen maanden iedereen aan te sporen zo snel mogelijk langs te komen met een, bijna of reeds vervallen, cadeaubon. Ontzettend veel vervallen cadeaubonnen zijn dan ook nog eens extra verlengd geweest tot 31/08/2021 zodat iedereen alsnog kon genieten van zijn/haar bon.

Afgelopen 9 jaar zijn we enorm flexibel geweest in het aanvaarden van vervallen cadeaubonnen, we hebben zelfs nooit vervallen cadeaubonnen geweigerd indien men ons lief aansprak. Helaas kunnen we door de komst van een nieuwe website, reservatiesysteem, administratief programma,... niet meer zo flexibel zijn. De toegang tot onze "oude" systemen wordt as we speak afgesloten. Alleen geldige cadaubonnen kunnen overgenomen worden naar ons nieuw administratief systeem. Als we dus zeggen dat we de bon niet meer kunnen aannemen omwille van IT- en boekhoudkundig gerelateerde redenen, dan menen we dit effectief. We zijn niet meer in de mogelijkheid om alsnog iets te regelen.

Vanaf 15 september beginnen we met een nieuwe lei, een nieuwe look voor onze online kanalen en een nieuw concept qua reserveren en beleven. We hopen dat we ook vanaf dan symbolisch de sporen van die ambetante Coronacrisis achter ons kunnen laten. Bij Carpe Diem gaan we graag vooruit, niet alleen voor de beleving van de klant maar ook voor onze persoonlijke beleving in het runnen en verbeteren van Carpe Diem.

In het bezit van een geldige cadeaubon?

Indien u nog in het bezit bent van een geldige cadeaubon dan kan u enkel een afspraak maken via telefoon of e-mail. Ons nieuw reservatiesysteem laat dat echter niet toe, deze gaat werken op een heel andere manier. Wees altijd vrij om eerst in de online agenda te snuisteren, zo hoeven we aan de telefoon of in de mailbox niet teveel tijd te verliezen. Er zijn vanaf 15 september geen beperkingen meer in het gebruiken van een cadeaubon (enkel op feestdagen of in de Valentijnsperiode is de bon niet geldig). Natuurlijk vinden we het nog altijd heel attent om een vrijdag- of zaterdagavond te vermijden. Afgelopen maanden leek dit geen groot probleem te zijn, waarvoor onze grote dank.

Vermits onze verschillende arrangementen komen te vervallen zal de waarde van je cadeaubon van tel zijn. Vanaf 15 september zal je enkel nog kunnen kiezen uit een "Essential-pakket (basis-pakket inclusief handdoeken, badjassen, 5 euro frisdrankbudget, scrubzout en geurtje voor de whirlpool en de sauna)" en voeg je zelf je extra's, met korting, hier aan toe. Beide wellness units zijn ook qua prijs gelijk gezet omdat na grote investeringen en inspanningen de beleving, de luxe en comfort ondertussen gelijk zijn aan elkaar.

Meer info binnenkort op onze nieuwe website.

 

 

 

 

Webdesign: AVM Sensum